Минаха две годините, откакто много от дамите на Холивуд се

...
Минаха две годините, откакто много от дамите на Холивуд се
Коментари Харесай

Неприятната среща на Дженифър Анистън с Харви Уейнстейн

Минаха две годините, откогато доста от дамите на Холивуд се изправиха против Харви Уейнстейн и сложиха основите на придвижването #MeToo. Сега идва ред и на Дженифър Анистън да показа своя неприятна преживелица с продуцента.
 Дженифър Анистън, The Morning Show, най-трудните й дни и по какъв начин кариерата я прави щастлива
Най-трудните дни на Дженифър Анистън

Какво й взе и какво и даде славата

За специфичния брой на Variety, отдаден на силата на дамите, актрисата споделя, че преди години е била подложена на по-различен напън от негова страна.

По време на фотоси на филм в Лондон, той е пристигнал при Дженифър Анистън и ѝ наредил да облече някоя от роклите на марката Marchesa за премиерата на продукцията. Марката е благосъстоятелност на Джорджина Чапман, която по това време е била брачна половинка на Уейнстейн.
 Снимка 328961

" Прегледах тоалетите, които нямаха нищо общо с визията на марката през днешния ден, след което му отговорих, че просто не са за мен ", споделя актрисата.

След отхвърли ѝ, Уейнстейн повелителен ѝ подрежда, че би трябвало да облече една от роклите въпреки всичко. Въпреки острия му звук, Анистън не се подчинява и отхвърля настояването му. На Харви въпреки всичко му се постанова да се съобрази с желанието на Дженифър.

" А и какво можеше да направи? Да ме облече принудително в нея ли? "
 Дженифър Анистън, животът като необвързана и какво ненавижда най-вече
Дженифър Анистън не обича да вършат това с нея

Когато актрисата се ядоса
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР