Минаха две години и половина, откакто принц Хари и Меган

...
Минаха две години и половина, откакто принц Хари и Меган
Коментари Харесай

Приятелският кръг на Меган и Хари

Минаха две години и половина, откогато принц Хари и Меган Маркъл замениха дворците на Англия с първокласен дом в Монтесито, Калифорния. Там херцозите на Съсекс живеят с двете си деца - тригодишният Арчи и едногодишната Лилибет.
 Принц Хари, Меган Маркъл и за какво са викали полиция в дома им в Монтесито, Калифорния
Взлом в дома на Хари и Меган

Защо херцозите на Съсекс викаха полицията

Хари и Меган обаче имат и другари в Америка, на които могат да разчитат. Ето кои са най-близките им съгласно списание Hello.

Серина Уилямс

В изявлението си за Vogue тази седмица тенис звездата призна, че се е подготвяла за сватбата на Хари и Меган в продължение на 24 часа. " Това е кралска женитба - приятелката ми Меган се дами за Хари ", споделя Уилямс.
 Снимка 583969

Двете се срещат на благотворително събитие през 2014 година и мигновено усещат, че имат доста общо. " Моментално се сближихме, снимахме се, смяхме се и си говорихме. Но не за киното или тениса, а за напълно момичешки неща ", написа Маркъл във към този момент нефункциониращия си блог The Tig.

Кейти Пери и Орландо Блум

След като се местят от Лос Анджелис в Монтесито, херцозите се сближават със фамилията на певицата и артиста. Защото са си съседи. Това разкрива принц Хари пред подкаста на Дакс Шепард.
 Снимка 535152

" Преди два дни Орландо Блум ми прати известие - живеят наоколо и си оказваме помощ в това да заобикаляме папараците. "

Опра Уинфри

Хари и Меган са свързани с известната водеща освен от това, че точно на нея дадоха извънредното и искрено изявление след напускането на Англия.
 Снимка 521900

Уинфри също живее в Монтесито, а през 2018 година участва на сватбата им в замъка Уиндзор.

Джеймс Кордън

Английският водещ е другар с принц Хари още от преди запознанството му с Меган Маркъл.
 Снимка 574796

Късмет за принца се оказа фактът, че Кордън живее в Лос Анджелис и беше от дребното другари на Хари при преместването му в Съединени американски щати.

Абигейл Спенсър и Приянка Чопра

Колегите от киното са свързани с Меган Маркъл по друг метод. С Абигейл Спенсър тя се снима в сериала " Костюмари ", на чиято снимачна площадка двете се сближават.
 Снимка 583970

Приянка Чопра и херцогинята също се познават от годините преди принц Хари, а сега са съседки в Калифорния. И Абигейл, и Приянка участват на сватбата в замъка Уиндзор.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР