Минаха 40 дни, откакто Джулиана Гани стана майка, а това

...
Минаха 40 дни, откакто Джулиана Гани стана майка, а това
Коментари Харесай

Джулиана Гани направи погача на сина си, но си навлече критиката на хейтърите

Минаха 40 дни, откогато Джулиана Гани стана майка, а това значи единствено едно - време е за обичайния обред погача и първа фотография на сина ѝ. Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@djuliana_gani) on Feb 3, 2020 at 12:35am PST

" Минаха 40 дни откогато сме родители! Беше занимателно, беше щуро и красиво ", написа в профила си в Instagram младата майка.

Темата на празненството е била " Семейство Флинстоун ". По традиция на ритуала не е участвал таткото, Илиян Найденов, само че пък е пуснал фотоси от празника. " Чух, че било доста крепко, само че не видях, тъй като ме изгониха. Имал си 20 орисници, дарове ритуали ", написа Илиян и добавя, че с бащите пили кафе от автомата до кръстовището.
               

A post shared by (@naydenov.fitness) on Feb 10, 2020 at 12:31am PST

Заглавната фотография на поредицата от фрагментите е миг, в който Джулката се е надвесила над сина.
               

A post shared by (@djuliana_gani) on Feb 10, 2020 at 12:21am PST

Тази фотография предизвика поредност от мнения, на които се наложи да дава отговор. " Ще помоля комплексари, извратеняци и тесногръди хора да не оскверняват обявата ми ", обърна се към критикуващите Джулката.
               

A post shared by (@djuliana_gani) on Jan 22, 2020 at 6:15am PST

Джулиана Гани стана майка точно на Нова година. Новината заяви няколко дни, след раждането на бебчето. По време на изписването от болничното заведение Алекс Петканова, която беше там, издаде, че момченцето е кръстено Давид.
               

A post shared by (@djuliana_gani) on Jan 2, 2020 at 1:48am PST

А че Джулиана Гани е бременна, стана ясно по време на присъединяване ѝ в " Маскираният артист ", където се разбра, че в продължение на 7 месеца е съумяла да скрие този факт.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР