Минаха 22 години от катастрофата в Париж, в която принцеса

...
Минаха 22 години от катастрофата в Париж, в която принцеса
Коментари Харесай

Нови скандални разкрития за катастрофата, убила принцеса...

Минаха 22 години от злополуката в Париж, в която принцеса Даяна загуби живота си, а до ден-днешен сме с възприятието, че все нещо е останало прикрито, написа jenata.blitz.bg. И то не е по никакъв начин лъжливо, тъй като непрекъснато излизат нови детайлности към случката с съдбовен край, както и предшествалите я събития.

Този път те идват от човек, който е бил на мястото на събитието в онази нощ на 31 август 1997 година

Льо Ван Тан е водачът на дребния Фиат, който се забива в колата на Даяна и Доди . След този удар следва конфликт в дирек в тунел, който приключва съдбовно за Спенсър и Ал Файед.



22 години по-късно Тан е подготвен да приказва и стартира с това, че след злополуката френските служители на реда са му забранили да изнася каквато и да било информация за случилото се .

Дори са го посъветвали да не води диалози с британските управляващи, които са го потърсили след случилото се. Той е знаел, че няма елементарно да се откажат, макар че са го убеждавали, че не гледат на него като на отговорен за гибелта на Лейди Ди.

Бащата на Тан пък признава, че след злополуката е ремонтирал и пребоядисал колата на своя наследник от бяла на алена. И това се е случило броени часове след злополуката, написа The Sun.

Интервюто с Тан е част от подкаста " Дaянa: Cлучaят e рaзрeшeн " и от книга със същото заглавие, прецизира lifestyle.bg.

Те подвикнаха още веднъж на дневен ред настояването за наново отваряне на случая за злополуката , която лиши живота на Даяна и Доди.

Това искане обаче към момента не е задоволено и евентуално няма и да бъде.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР