Минаха 20 години от това трагично събитие, но болката стяга

...
Минаха 20 години от това трагично събитие, но болката стяга
Коментари Харесай

Петя Буюклиева: Простих на момичето, което уби майка ми

" Минаха 20 години от това трагично събитие, само че болката стяга сърцето ми. Времето не лекува, нищо не може да размени майка ти, сподели в " 120 минути " Петя Буюклиева.

Трагичният случай се разиграва през 2002 година, когато млад водач - момиче на 17 година, блъска с кола майката на певицата и лишава живота ѝ.

За случилото се Буюклиева научава по телефона. Баща ѝ позвънява, само че не съумява да опише каква покруса е сполетяла фамилията. Вместо това го прави тяхна съседка, която взема телефона от ръцете му.

Вечерта преди злополуката Петя и майка ѝ разискват по какъв начин ще честват 20-годишния празник от сватбата на певицата и нейния брачен партньор. " С нея имахме страхотна духовна връзка ", добави тя.

И се обърна към феновете: " Мили момчета, девойки, всички млади водачи, пък и освен младите, помислете си дали сте задоволително готови. Дали, излизайки разсеяни, неспазвайки разпоредбите, няма да създадете ПТП, няма да почернете семейство ".

" Аз тъй като съм християнка, родена съм в дребния Асеновград, дребния Йерусалим, простих на това момиче. Тя трябваше да продължи образованието си. Получи съществена присъда. Решихме да не ѝ попречим и това да ѝ бъде огромна обеца на ухото ", изясни певицата.

А и съгласно нея, майка ѝ, която е била учителка по химия и биология, не би желала момичето да излежи присъда от най-малко година и половина в пандиза, откакто навърши пълноправие.

" Но не мога да простя, че не е спряла. Видях я единствено в правосъдната зала. Не желаех да видя индивида, който даже не си е дръпнал крайници от педала. Простих като християнка, само че в идващите 6 месеца не можех да пея. Смятах, че е закононарушение ", сподели Буюклиева.

Гласът си тя наследява от своята майка. " Тя ми се яви на сън и ми сподели: " Петя пей ".

Макар самата Буюклиева да е водач, след трагичния случай с майка ѝ, тя взема решение да не кара повече кола сама. Вместо това употребявам времето в колата да си изучавам текстове на песни или да чета, добави певицата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР