Минах днес и през "Хемус" - строи се добре, бързо.

...
Минах днес и през "Хемус" - строи се добре, бързо.
Коментари Харесай

Борисов: Хората, които работят, са на всички партии

Минах през днешния ден и през "Хемус " - строи се добре, бързо. Ще видите резултата след 1-2 години. В Шумен открихме един от най-модерните фабрики – високотехнологичен, с доста работни места. Ще дава към 300-400 млн. лева на година продукция. Оптимист съм, тъй като такава промишленост й би трябвало на България – да създава и да изнася. Това съобщи на среща със земеделците в Пристое министър-председателят Бойко Борисов.

„ Не е надалеч времето, когато шаситата и част от купетата на огромните автомобилни фабрики ще се вършат в Шумен. Това желая да го запомните!”, съобщи министър председателят.

„ След първата среща видяхте какво споделиха – че не заслужавате парите, тъй като сте си отговорни. Решихме казуса. Който смята, че не са ви дадени парите, да пристигна и да види по какъв начин наподобяват ръцете ви от саденето в земята и от тютюна и тогава да ме коментират”, прикани той.

„ Застраховайте, тъй като по-късно ни е по-лесно да ви подпомогнем. Природа е, виждате, Босна и Херцеговина, Хърватия – отнесе ги.

С тези пари подкрепяме предизборната акция на всички партии, та да могат да ни нападат. Хората, които работят, са на всички партии”, сподели в края на изявлението си министър-председателят.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР