Мина точно един месец, откакто Мадалина Геня и Григор Димитров

...
Мина точно един месец, откакто Мадалина Геня и Григор Димитров
Коментари Харесай

Разделени ли са Григор Димиров и Мадалина Геня

Мина тъкмо един месец, откогато Мадалина Геня и Григор Димитров официализираха връзката си, като се появиха дружно на Филмовия фестивал във Венеция. Влюбени и щастливи, те позираха на огромното събитие пред десетки фотографи.
 Григор Димитров и Мадалина Геня потвърдиха публично връзката си
Григор Димитров най-сетне се престраши

Снимките, за които всички приказват

Малко по-късно Григор Димитров направи нещо, което досега не си беше разрешавал - разгласява две фотоси от аления килим във Венеция. Направи го в своя Instagram - и то не на стори, като ясно и изрично съобщи, че Мадалина Геня е половинката му, с която се гордее. Родният тенисист не пропусна да означи румънската актриса в коментар под фрагментите, съпроводен от сърце.

Не можем да отречем, че за пръв път от доста време насам Григор Димитров беше толкоз открит и проявяващ връзката си. И с Лолита Османова, и с Никол Шерцингер, че даже и с Мария Шарапова, Гришо не си позволяваше да засвидетелства възприятията си в обществените мрежи. Още по-малко на публични събития. Именно заради тази причина си помислихме, че румънската хубавица в действителност е съумяла да завоюва сърцето на Григор Димитров.
 Снимка 619599

Последните дейности от страна на двамата обаче ни оставят с убеждението, че връзката им е завършила. Не единствено Мадалина Ганя изтри фотосите си с родния тенисист в социалните мрежи, само че и Григор Димитров направи същото. В Instagram към този момент няма и диря от нея.
 Мадалина Геня и Григор Димитров дружно, само че... не напълно
Мадалина Геня и Григор Димитров дружно, само че... не напълно

Гафът на Sun с родния тенисист и румънската актриса

Освен това Григор Димитров направи и друго - спря да следва хипотетичната си половинка, което си е явен знак, че или нещата сред тях са завършили един път вечно, или имат съществени проблеми, които единствено времето ще покаже, дали са способни и желаят да разрешат.

Наскоро Мадалина Геня изненада почитателите си, като разгласи, че си пада по токсична обич. Освен това тя пренареди имената си на профилите си в обществените мрежи и прибави и второто си име Диана сред Мадалина и Геня.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР