Мина Попова е секси талисманът на Локомотив (Пд). Топмоделът не

...
Мина Попова е секси талисманът на Локомотив (Пд). Топмоделът не
Коментари Харесай

Секси талисманът на Локо Мина: Митко Илиев е модна икона!

Мина Попова е секси талисманът на Локомотив (Пд). Топмоделът не пропуща мач на “смърфовете”, облечена в екип на отбора. Красавицата, която бе една от призьорките в състезанието “Мис България 2018” е доста щастлива от избора на Митко Илиев за Футболист на годината. Тя има прелестни усещания от родения в Пловдив състезател.
 “Моите поздравления и възторженостти за Футболиста на 2019 година Митко Илиев. Напълно заслужена премия! Той е един от дребното спортисти с основно С, който е максималист за себе си, екипен състезател, което във футбола е от голямо значение. Застава зад всяко свое деяние по време на игра, порядъчен и организиран”, съобщи талисманката на Локо (Пд) пред “България Днес”.
 “Впечатленията ми за него като мъж са, че е актуален, настоящ и съгласуван с стилните трендове. Винаги е радостен, положителен и душата на компанията. Притежава всички качества, с цел да бъде Футболист №1, и откровено се веселя за него. Пожелавам му още куп огромни достижения в състезателен и персонален план”, добави топмоделът Мина Попова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР