Мина месец откакто знам, че имах коронавирус. Вече съм здрав

...
Мина месец откакто знам, че имах коронавирус. Вече съм здрав
Коментари Харесай

Ути Бъчваров: Обвиниха ме, че съм заразил с коронавирус цялото Северно Черноморие! Питаха ме дали съм взел пари, за да кажа, че съм болен

Мина месец откогато знам, че имах ковид. Вече съм здрав и се усещам доста добре. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " готвачът Ути Бъчваров, който беше болен от К-19. " Бях дори към този момент на нашето Черноморие. До предходната седмица не си бях показвал носа ", призна той.

" Благодаря на всички, които ми се обадиха. Много другари и познати, които чуха, че съм болен, ме питаха дали са ми дали пари, с цел да кажа, че съм инфектиран и какъв брой са били те. Питаха ме дали в действителност са дали на Григор Димитров 1 млн. евро. Не са ми плащали нищо, разболях се ", отсече Бъчваров.

" Хора ме упрекваха, че съм заразил цялото Северно Черноморие и съм запалил цялостен регион. Хора, на следващия ден може вие да сте инфектирани. Опитвайте се да проявявате емпатия. Нека си оказваме помощ, не да се сочим с пръст ", прикани той. 

" Няма да кажа на кой къмпинг, само че разбрах, че там има хора, които са заболели от ковид и са решили да си останат там ", сподели той.

Готвачът призна, че е заразил собствен комшия, тъй като се е наложило да му помогне и да го заведе в болница. " Тогава обаче не знаех, че съм болен. Просто помогнах на човек и го заведох в болница. След това обаче получих тежки и патологични обвинявания, че цялото Северно Черноморие е пламноло от мен ", сподели той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР