Мими Иванова помислила, че лежи в собствената си кръв, след

...
Мими Иванова помислила, че лежи в собствената си кръв, след
Коментари Харесай

Мими Иванова след тежкия инцидент в дома си: Мислех, че съм умряла!

Мими Иванова помислила, че лежи в личната си кръв, откакто се е осъзнала след рухването в дома си, научи HotArena.

Естрадната легенда продължава да е с гипсирана ръка след противен битов случай. Като по знамение звездата не е потърпевша по-сериозно.

Трикратната певица № 1 на страната в никакъв случай няма да не помни съдбовния летен ден , в който всекидневно слязла по халат за утринно кафе от горния етаж на мезонета си. Изобщо не подозирала за теч в дома си, породен както от изобилните превалявания, по този начин и в бъркотия от съседския апартамент. Пък и на гладкия мраморен под това не се виждало, писа „ Уикенд “.

                                                                                                                                    

Лошото пристигнало безусловно за секунди. Опитвайки да се защищити при хлъзването, Мими пада на ръката си и я чупи. Усещането, че лежи върху влажен под било правилно, само че тя се опасила, че е провокирано от локва кръв. Ужасът се засилил, разбирайки, че от шока е изгубила глас даже да приказва. Нямала сили нито да стане, нито да извика на брачна половинка си, който бил на горния етаж. „ Бях сигурна, че това е краят ”, признава Мими месец след ужаса.

За неин шанс Развигор самичък слязъл на долния етаж. Веднага я откарал да получи първа помощ. За чест на съседа, по чиято виновност станал течът, обадил се да извини, още до момента в който била в болничното заведение. Изпълнителката на „ 15 лалета ” чупи дясната си ръка, което я затруднява доста в бита. Като съзнателен представител на зодия Козирог, Иванова крие философски болката си и се активизира да не предизвиква премеждия на други. Тя не анулира нито присъединяване си като жури и посетител на „ Бургас и морето ”, нито като оценител в детски фестивал. Бележките си водила с лявата ръка, след това се смеела, че съвсем нищо не схваща от тях.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР