Миляна Велева се присъединява към екипа на Нова Броудкастинг Груп,

...
Миляна Велева се присъединява към екипа на Нова Броудкастинг Груп,
Коментари Харесай

Миляна Велева се присъединява към екипа на NOVA, става директор Новини и актуални предавания

Миляна Велева се причислява към екипа на Нова Броудкастинг Груп, заемайки позицията Директор „ Новини и настоящи излъчвания “, оповестиха от NOVA.

Тя ще дава отговор за развиването на новините и на осведомителните стратегии на NOVA.

С богатия си опит в региона на публицистиката, Миляна Велева ще способства за затвърждаване на лидерската позиция на медията като желан източник на информация от аудиторията в България, показват от малкия екран.

Миляна Велева е публицист с 25-годишен опит в електронните и печатни медии. Телевизионната ѝ кариера стартира в Българска национална телевизия, където поредно заема позициите кореспондент, редактор и водещ. Велева е била изпълнителен продуцент в РИНГ ТВ /част от БТВ Медия груп/, шеф „ Новини и настоящи излъчвания “ в ТВ7 и Канал 3. Опитът ѝ в печатните медии е във вестниците - „ 7 дни спорт “ и „ Сега “. 

Завършила е докторантура по публицистика. Магистър по публицистика от Софийския университет „ Св. Климент Охридски “. Средното си обучение приключва в Hankinson High School, Съединени американски щати. Успоредно с това се дипломира и в 133 СОУ „ А. С. Пушкин “ в София. Има езикова специализация в Университета в Нант, Франция. Като ефирен публицист е минала обучителна стратегия на CNN.

През 2009 година става притежател на оценката „ Братя Ексерови “ за принос в спортната публицистика.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР