Милуоки Бруърс е поредният отбор от МЛБ, който има оферта

...
Милуоки Бруърс е поредният отбор от МЛБ, който има оферта
Коментари Харесай

И Милуоки се нареди на опашката за Ю Дарвиш

Милуоки Бруърс е следващият тим от МЛБ, който има оферта за питчера Ю Дарвиш. Японският свободен сътрудник сега е най-апетитната хапка на пазара и на опашка за нея тази зима към този момент се подредиха някогашният му клуб Тексас Рейнджърс, Чикаго Къбс, Ню Йорк Янкис, Минесота Туинс и първенецът Хюстън Астрос.

През първите 5 сезона и половина от кариерата си във Висшата лига 31-годишният десничар носи униформата на " рейнджърите " (2012-2017), преди предишното лято да бъде трансфериран в Лос Анджелис Доджърс. Дарвиш оказа помощ на " мошениците " да стигнат до Световните серии за първи път след 1988 година, само че там отборът отстъпи в 7 мача на " астронавтите ".

Don't worry about my life.
This is my Free agency
— (Yu Darvish) (@faridyu) January 22, 2018
Според ESPN в този момент японецът има предложение за 5-годишен контракт, само че не е ясно дали то е от " пивоварите " или от различен тим. Самият Ю в началото показа в " Туитър " популяризираната вест, че името му се свързва с Милуоки, само че след това изтри обявата.

В момента в профила му има единствено сбито известие до различен консуматор: " Не се тревожи за моя живот. Това е моето Свободно агентство. " То е в отговор на апел от почитател на Къбс да не идва в неговия обичан тим: " Ти си добър състезател, не популярен, тъй че вземи си милионите и просто подпиши някъде, пич. "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР