Миловидната блондинка Силвия, която в риалитито Фермата“ се превърна във

...
Миловидната блондинка Силвия, която в риалитито Фермата“ се превърна във
Коментари Харесай

Барбито на „Фермата“ псува като каруцар

Миловидната русокоска Силвия, която в риалитито „ Фермата “ се трансформира във повсеместен любим с доброжелателното си държание и симпатичното клатушкане по спортиста Сами Хоссни, се трансформира в каруцар по време на елиминационния двубой в шоуто, видя HotArena .

В борбата си за оцеляване с футболистката от Германия Велислава, Силвия загуби всякаква преднина и рухна пред желязно квалифицираната мъжкарана. Велислава напряко я отвя в игрите , а сладката маникюристка се срина и физически, и душевен. Това отключи неподозирани благоприятни условия в ругаенето, което стартира да се включва безусловно през минути. Псувните се редяха една след друга, което беше установено и от водещите Иван и Андрей.

След поредицата от провали Силвия заключи, че е страшна лигла. „ Ти помислили изобщо, до момента в който разпределяше точките в игрите “, попита Андрей, тъй като като втори дуелист точно тя трябваше да прецения коя борба какъв брой носи за спечелилия. Силвия пък със самоирония му отговори: „ Да, доколкото въобще една русокоска може да мисли “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР