Miller Genuine Draft съпътства онези изключителни вечери, които планираме до

...
Miller Genuine Draft съпътства онези изключителни вечери, които планираме до
Коментари Харесай

Иво Аръков даде старт на изключителните партита

Miller Genuine Draft съпътства тези изключителни вечери, които планираме до най-малкия подробност, които помним дълго, и в които музиката, хората и мястото са на една и съща периодичност. Вкусът на Miller Genuine е модернизиран до изключителна гладкост с помощта на новаторския развой на произвеждане: бирата е четири пъти студено филтрирана.

„ Това е нашето заричане към тези, които вършат изключителното осезаемо, и които непрекъснато търсят нови и разнообразни прекарвания. Miller Genuine Draft е бирата, която трансформира всяко незабравимо празненство в извънредно прекарване. “, споделя Велик Шутналов, бранд управител на Miller Genuine Draft. Сред гостите на лансиращото събитие бяха актьорите Наум Шопови Иво Аръков, музикантите от JEREMY?, Поли Генова, Андре Токев, както и основни бизнес сътрудници на „ Каменица “ АД, инфлуенсъри, публицисти и представители на разнообразни компании, които се любуваха на поредност от изключителни моменти.

Кулминацията на събитието беше представянето на марката и издигането на Miller балона с парещ въздух, от който DJ Marten на височина от 20 м. във въздуха се погрижи за в действителност изключителното въодушевление на всички посетители. Разработена в Милуоки, Съединени американски щати, от 1986 година Miller Genuine Draft участва в над 50 страни по света. Продуктът е с 4,7% наличие на алкохол. В България се предлага в бутилка от 330 мл. и в алуминиев кен от 500 мл. Miller към този момент е наличен в комерсиалните мрежи и дава обещание да бъде в центъра на всяко извънредно празненство.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР