Милко Калайджиев разкри любимия си образ в Като две капки

...
Милко Калайджиев разкри любимия си образ в Като две капки
Коментари Харесай

Милко Калайджиев е обиден на журито в „Като две капки вода“

Милко Калайджиев разкри обичания си облик в „ Като две капки вода “
Милко Калайджиев афектиран на журито в „ Като две капки вода “. В момента поп фолк изпълнителят взе участие в шоуто за фалшификати и се показва извънредно добре. Почитателите на Милко се усилват с всеки минал ден. Поп фолк изпълнителят гостува в „ Автограф “, където показа, че е удовлетворен от присъединяване си в предаването. Певецът разкрива, че се е присъединил в „ Като две капки вода “, тъй като е желал да види какъв брой добър артист е и счита, че се показва добре. Усеща, че хората го харесват и гласоподават за него, тъй като им е забавно. Калайджиев споделя, че в облика на поп артиста Любо Киров му е било най-лесно да се превъплъти.

„ Страшно се харесах в този облик, бях в стихията си. Образът на Папи Ханс също ми е обичан. Много добре изиграх Алла Пугачова, търсейки някого, вторачен безизразно. Също по този начин Васил Найденов и Висоцки “, с усмивка си напомня Калайджиев.
Милко споделя, че няма доста време за подготовка за облиците, тъй като има доста участия, макар че фенът остава с усещането, че е репетирал дни наред. Единственият ден, в който репетира от самото начало и учи облика, е неделя.
Гледа истинския видеоклип и запомня придвижванията на съответния реализатор. Въпреки че му се получават добре осъществяванията, се чуди за какво от време на време журито му дава доста ниски оценки.

Жури
„ Аз има споделих – ножът е в тях, хлябът е в тях, те вземат решение какъв брой да отрежат. Една филийка ли, две филийки ли… Щом по този начин са решили… Защо би трябвало да диспутирам с тях? Те по тази причина са поставени там – да правят оценка. Пък аз си резервирам моето мнение за себе си, тъй че няма проблем. Накрая публиката и феновете си споделят тежката дума “, споделя Милко.
Поп фолк изпълнителят споделя, че влизането в облик е доста мъчно и трудоемко за екипите, които се грижат за макиажа, прическите и облеклата. „ Четири часа лиши подготовката на Алла Пугачова и Васил Найденов.

Използва се силиконова маска за лицето. И оттова към този момент се почва грима – уста, очи, скули. Тези девойки, които се грижат за това, са неповторими. Аз ги назовавам „ Великолепната шесторка “, споделя артистът.
Поп фолк изпълнителят признава, че е благополучен, че усеща ужасно почитание към себе си от всички. Калайджиев се надява, че и след края на шоуто ще се чуват и ще се виждат, написа planeta.tv. Милко разкрива още, че е в предаването, с цел да „ си прави шоу “ и не е там поради огромната премия – лек автомобил.
Инфо: Разкрития.ком

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР