Милко Калайджиев не се разделя с фалшивия си мустак, научи

...
Милко Калайджиев не се разделя с фалшивия си мустак, научи
Коментари Харесай

Милко се къпе и спи с фалшивия мустак

Милко Калайджиев не се разделя с подправения си мустак, научи HotArena. Буквално!

Фолк артистът даже спи с изкуствения си аксесоар и не разрешава на никой да го види без него. Единствено преди реплика го смъква, до момента в който го приготвят за следващия облик, с цел да не стресира хората.

През останалото време—зад кулисите, на сцената и даже на кафенце с останалите участници под мартенското слънце, артистът е с изкуствения си мустак. Калайджиев даже си пусна фотография с тийнсензацията Тита, до момента в който се подготвят за шоуто.

И там има окосмение.

„ Позволявам единствено на брачната половинка и децата ми да ме виждат без мустак. Те бяха задоволително шокирани, по тази причина не желая други хора да се стряскат като ме видят.

Сигурно мога да изплаша някого на улицата, в случай че го заговоря и той не успее да ме разпознае ”, със смях разяснява свиленградския любим, написа „ България през днешния ден ”.


„ Наричам го бутафорен мустак, защото не е като същинския, само че поразително наподобява на него. Ще бъда с него до края на шоуто, а след това ще си пусна същински ”, споделя Калайджиев с тъжна нотка в гласа.

Въпреки че е на 67 години, Милко е прочут като един от най-суетните представители на фолк промишлеността. Той постоянно е с дизайнерски облекла, които му понижават възрастта му с декади.

Освен това има гъста черна коса и показва младежко държание.

На идващия си концерт Калайджиев ще бъде в мъжки образ—на съветския артист и стихотворец Владимир Висоцки, само че отново няма да е с именития си мустак. И макар измененията във визията си, манията по Милко Калайджиев не стопира и придобива нови, недостигани до момента измерения.

В обществените мрежи даже се появи фотография на юноша, който си е татуирал лицето на фолк артиста.

Самият реализатор се гордее с сходни жестове от страна на почитателите и през годините събира многочислени фотоси и колажи на фенове, свързани с визията и песните му.

Макар и някои да са брутални, артистът приема всички смешки с възприятие за комизъм и не се сърди.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР