Милко Георгиев пожела на Лудогорец скоро отново да мисли за

...
Милко Георгиев пожела на Лудогорец скоро отново да мисли за
Коментари Харесай

Георгиев: Заканите на синдик Милева ми звучат като изнудване, дано в Лудогорец все така да мислят за Лига Европа...

Милко Георгиев пожела на Лудогорец " скоро още веднъж да мисли за присъединяване в Лига Европа ". Ето какво сподели административният шеф на ЦСКА пред " Диема ":

" В съпоставяне с предишното лято, когато стана ясно, че ЦСКА е ощетен и няма да взе участие в евротурнирите, по всеобщо мнение в този момент сме по-силен тим. Тезата, че няма играчите да останат или няма да дойдат нови, тази мантра се обясняваше на всички места. Отборът освен се ускори, само че осъществихме много дълга серия без загуба, която, дай Боже, да продължи. Сега можем да се борим за шампионската купа и Купата. Дано успеем да се оправим. Надявам се на първо място да има феърплей в цялата обстановка. ЦСКА постоянно се е борил за дубъл, дори требъл със Суперкупата. Не мисля, че някой от притежателите ще пристигна и ще каже, че се борим единствено за състезание, без Купата. Ако сме по-добри, ще вземем и двата трофея. Ако не - каквото пристигна.

Ситуацията в Лудогорец не желая доста да я разясня. Преди мача с нас за Купата оповестиха, че мислят за мачовете с Милан. След като тези дуели минаха, оповестиха, че гледат към шампионата. Надявам се след няколко месеца да кажат, че мислят единствено за Лига Европа.

 Снимка 340527
Източник:

Ако кажа, че ЦСКА е подготвен за Шампионската лига, ще звуча неуместно . В последна сметка и шансът би трябвало малко да ни покрие. Мисленето ни тук е такова, че в този момент с това писмо от УЕФА, би трябвало най-малко на четвъртфинал да играем. Реалностите обаче са малко по-различни.

Смятам, че в този момент към този момент дело в КАС няма да има, само че това са детайлности. Не са от голяма важност. Нека хората се радват. Сега почитателите би трябвало да се приготвят за европейски вечери, нещо, което е залегнало в гена на ЦСКА .

Каранга нито е първият, нито е последният футболист, закъснявал за лагер . Миналата година Густаво Кулма закъсня, тогава никой не обърна внимание. Смятам, че няма проблем. Не мисля, че имало кой знае каква драма. Малко повече звук се подвигна от нужното. Кой ще си отиде и кой ще остане, по този въпрос може да приказва Стойчо Стоилов.

 Снимка 341262
Източник:

Синдик Милева ще съди ЦСКА за непозволено прилагане на емблемите? В България всеки може да съди всеки, това е повече от ясно. Тя през вчерашния ден ми се обади да желае някакви неща. Въпросът е, че когато казваш " аз ще осъждам ", изясни по каква линия. Неправомерно потребление значи, че ЦСКА надали не е придобил някакви пари или активи. Да обяснят с какво тъкмо ЦСКА е ощетил сдружението в неплатежоспособност. За мен шумът е малко непотребен. Тя сподели, че когато бъдат платени парите за емблемата, щяла да отдръпна желае. Това ми наподобява повече на изнудване. Нека тя каже с какво сме ощетили сдружението, което е в неплатежоспособност. Ако аз ще осъждам някой, в желае ми ще написа кой какви вреди ми е нанесъл. Така просто едни неистини се раздухват в медиите и разясняваме въздух. Темата въобще не е тежка, а по кое време ще се реши - аз съм последният човек, който може да каже. Няма по какъв начин да предсказвам.

На " доброжелателите " на ЦСКА им поисквам да са живи и здрави , с цел да имат какво да пишат и да хейтват. Г-н Ганчев каквото е заречен, го е направил. Пет индивида останаха, не мисля да им обръщам внимание. Със сигурност почитателите ще се консолидират. ЦСКА сподели, че се усеща задоволително мощен като клуб с почитателите, които стоят зад нас. Подкрепата, която получаваме всекидневно, е показателна. Съжалявам единствено, че отложиха първия полуфинал за Купата против Левски , тъй като хората са зажаднели и щеше да стане празник. Левски си имат техните цели и проблеми за решение. Левски и ЦСКА са двата стълба в българския футбол изобщо, без единия или другия не може. Доколко техните упоритости са действителни, ще разберем през идващите месеци. Не желая да ги разясня. Имаме 5 мача да изиграем с тях и ще забележим техните упоритости ", съобщи Георгиев.

 Милко Георгиев: За новината от УЕФА, доносите против ЦСКА и кого поддържа клубът на Конгреса
Милко Георгиев: За новината от УЕФА, доносите против ЦСКА и кого поддържа клубът на Конгреса

" Имаме " топли " връзки с БФС "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР