Милица Божинова от обичаната група „Тоника“ е сред най-новите ВИП

...
Милица Божинова от обичаната група „Тоника“ е сред най-новите ВИП
Коментари Харесай

Милица от „Тоника“ крета с 250 лева пенсия

Милица Божинова от обичаната група „ Тоника “ е измежду най-новите ВИП пенсионери. Пенсията ѝ обаче по никакъв начин не прилягала на звездния ѝ статус, тъй като била в най-малък размер, а точно 250 лв..

Макар да имала над 40-годишен стаж, по документи годините ѝ стигнали единствено за минимума. Въпреки това Божинова не се оплаква, огорчена е единствено, че тя и много от сътрудниците ѝ от златните времена на българската музика не могли да потвърдят стажа си и останали ощетени. „ Не е правилно, че не сме си плащали осигуровки, на всички хонорарни сметки има удръжки, аз даже си ги вардя. След демокрацията може и да се е случвало, само че по това време не плащаха на ръка “, разяснява изпълнителката, представена от Флагман.бг.

Въпреки драмите към събиранията и разделите на „ Тоника “ неутралната в свадите Милица продължава да приема участия и да си оказва помощ с хонорарите, изкарани от тях. От сцената и любовта към публиката не съумяват да я откажат дори тежките житейски инциденти. Преди 2 години при безразсъден случай певицата грубо счупи единия си крайник и известно време се придвижваше първо с инвалидна количка, а след това с патерици. Травмата, която още се „ обаждала “, Милица получила, до момента в който вървяла, облечена с дълга рокля, която настъпила, изгубила равновесие и паднала съдбовно. После се открило, че имала съществено строшаване, което лекувала, като носила гипс до коляното в продължение на 30 дни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР