Милионите зрители на откриването на Световното първенство по футбол в

...
Милионите зрители на откриването на Световното първенство по футбол в
Коментари Харесай

Защо Роби Уилямс показа среден пръст на камерата?

Милионите фенове на откриването на Световното състезание по футбол в Русия 2018 останаха шокирани и озадачени от неприличния жест на музикалната звезда Роби Уилямс.

Докато изпълняваше едно от най-популярните си части “Rock DJ ” той се обърна непосредствено към камерата и сподели безогледно междинен пръст.

Защо Уилямс го направи, се запитаха всички, станали очевидци на скандалния миг? Отговорът евентуално се крие в редицата обвинявания и обиди от страна на британските медии към артиста, задето “продал душата си ” на съветския президент Владимир Путин, съгласявайки се да взе участие на откриването на стадион “Лужники ”. Всъщност, малко преди да покаже междинния пръст, Уилямс промени текста на песента на “… but I did it for free ” ( “но го направих гратис ”), индикирайки, че медиите не са били въобще прави да го упрекват в сребролюбство.

Една от малките екрани, излъчващи Мондиал 2018 – FOX – се извини на феновете си за скандалния жест и се оправда, че просто получава картината и няма надзор над показаните събития, пишат от Спортал.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР