Милионите от наследството на Иво Карамански се оказаха силно преувеличен

...
Милионите от наследството на Иво Карамански се оказаха силно преувеличен
Коментари Харесай

Ни след от милионите на Иво Карамански - slava.bg

Милионите от наследството на Иво Карамански се оказаха мощно пресилен мит.

Децата на починалия необут по този начин и не съумели да проследят пътя на парите му и да заживеят в разкош, а тъкмо противоположното. И те се борели за насъщния, а единственото, което получили от семейството на баща си, били единствено проблеми. От първата си жена Галя Лукановска, Кръстникът има три дъщери - Александра, Десислава и Ралица. Неотдавна Александра проговори за митовете по отношение на милионите на баща си.

Тя изрично отхвърли той да й е оставил тлъста банкова сметка, даже в противен случай. "Не ми остави безусловно нищо. И да е имало някакви пари, те въобще не са стигнали до мен. Други са тези, които завоюваха след гибелта му. ", загатна тогава щерката, която се изживява като частен детектив. Алекс живее напълно непретенциозно в столицата, където ръководи единствената останала компания на татко си, която е на доизживяване. Другите две щерки - 30-годишната Ралица и 33-годишната Десислава, също живеят непретенциозно.

Нелека е ориста и на извънбрачния му наследник от някогашната гимнастичка и сегашна половинка на Александър Сано - Нели Атанасова. Наскоро Иво-младши, който се отхвърли от семейството на биологичния си татко Карамански и одобри тази на пастрока си - Сано, бил уволнен около коронакризата в Холандия, където от изввестно време живее. Преди пандемията момчето работело като готвач на свободна процедура близо година и половина, като го заели по заведения за хранене и хотели. Преди това бил барман и сервитьор, само че кулинарията най-вече го привличала.

Сега се опитвал да оцелее, продавайки храна през интернет, само че новият му онлайн бизнес към момента не можел да потръгне. Припомняме, че митичният Иво Карамански беше разстрелян на 20 декември 1998 година по време на рожден ден. Стрелецът е Стефан Въжарски, който през 2003 година беше наказан на пожизнен затвор, написа Ретро. Осъден е да изплати обезщетение на децата на Кръстника, само че до през днешния ден те не са получили и стотинка.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР