Милиони туристи се стекоха в САЩ, за да зърнат днешното

...
Милиони туристи се стекоха в САЩ, за да зърнат днешното
Коментари Харесай

„Елитни“ извънземни туристи ще посетят Земята, за да гледат слънчевото затъмнение, прогнозира автор на научна фантастика

Милиони туристи се стекоха в Съединени американски щати, с цел да зърнат днешното цялостно слънчево затъмнение, само че феновете също би трябвало да държат очите си отворени за „ елитни “ извънземни, които може да посещават и за рядкото небесно събитие, съгласно създател на научна фантастика.

Части от 15 страни в границите на пътя на съвкупността ще потънат в мрак, защото Луната изцяло блокира Слънцето. Феноменът ще бъде последният по рода си в Северна Америка до 2044 година, съгласно НАСА.

Но освен хората може да се събират, с цел да следят невероятното събитие. Шотландският публицист Иън Банкс, който беше прочут със своите научно-фантастични романи, в това число Consider Phlebas, един път теоретизира, че в случай че извънземните в действителност съществуват някъде, най-богатите измежду тях биха били нетърпеливи да видят и едно от слънчевите затъмнения на Земята.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Актуализации онлайн за слънчевото затъмнение през 2024 година: Вижте времето, когато рядко събитие ще се случи, до момента в който големи тълпи се събират да гледат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР