Милиони скърбят заради смъртта на Елизабет II, а някои от

...
Милиони скърбят заради смъртта на Елизабет II, а някои от
Коментари Харесай

Поставиха реклама на катафалката на Елизабет II СНИМКИ

Милиони скърбят поради гибелта на Елизабет II, а някои от тях уловиха и неприемлива постъпка.

Оказва се, че от компанията, която транспортира ковчега с тленните остатъци на кралицата, са сложили своето лого върху катафалката. Името на организацията е изписано върху стъклото на страничната част на машината.

Скоро откакто кралските чиновници забелязали надписа “William Purves ”, той бил отстранен, написа “Дейли Мейли ”.

Ситуацията била открита към 10 часа локално време през вчерашния ден, когато кортежът потеглил от Балморал. Когато катафалката пристигнала в Единбург емблемата, която умерено може да се одобри за реклама, била отстранена.

Британският таблоид отбелязва, че шествието спирало единствено един път, с цел да може водачът да почине. Вероятно точно тогава е бил отстранен и надписа.

Това не попречило на милиони да го видят, откакто последният път на Елизабет II бе предаван онлайн по малките екрани и в Интернет.

Оказва се, че уеб сайтът на погребалното бюро се сринал, откакто към него зародил нечуван интерес.

Директорът на организацията споделя, че логото  било отстранено при “най-бързата опция ”.

Вчера кортежът с ковчега на английската кралица Елизабет Втора дойде в Единбург на път за Лондон.  Ковчегът на починалия монарх ще бъде изложен за поклонение в катедралата „ Сейнт Джайлс “ в шотландската столица. Минавайки през обитаеми места - освен по-големи градове като Абърдийн, Дънди и Пърт, само че даже и дребни села, кортежът забавяше ход, с цел да могат опечалените да кажат последно довиждане на обичаната си кралица.



От Единбург ковчегът ще бъде трансфериран във вторник със аероплан на кралските военновъздушни сили в базата Нортхолт, откъдето ще бъде превозен до Бъкингамския замък късно вечерта.

Междувременно приканиха скърбящите да не оставят люшени мечета, балони или запалени свещи в почет към кралицата.

Кралската работа за парковете сподели, че няма да се одобряват дарове или предмети и би трябвало да се носят само цветя. Хиляди скърбящи поставиха цветя покрай Бъкингамския замък и замъците Уиндзор и Балморал, откогато в четвъртък беше оповестена кончината на кралицата.



Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР