Милиони разчитат на Кралската поща за пощата си всяка сутрин,

...
Милиони разчитат на Кралската поща за пощата си всяка сутрин,
Коментари Харесай

Панорама на BBC: Проблемната страна на Кралската поща от сигнализиращите до реални животи в опасност

Милиони разчитат на Кралската поща за пощата си всяка заран, само че големи неточности демонстрират, че тя не постоянно доставя.

Докато Скандалът с пощите беше хвърлен още веднъж в светлината на прожекторите, екипът на BBC Panorama проверява другата първостепенна пощенска институция в страната. Двете преди този момент бяха преплетени като част от една и съща група, само че през 2012 година бяха разграничени в обособени бизнеси като част от приватизацията на Royal Mail.

Нов документален филм - Royal Mail: Where's My Post? - преглежда скорошните пропуски на компанията, откакто бяха санкционирани с повече от £5 милиона предходната година за пропускане на цели. Панорама изслушва сигналите за нередности и висшия мениджмънт, които имат вяра, че пощенската система би трябвало да се промени, в случай че желае Royal Mail да оцелее, както и тези, които са станали жертва на изчезнала поща, като Жасмин Моултън.

Тя е майка на петгодишната Харпър, която има кожни алергии, и на тригодишния Джошуа, който има усложнения с дишането и пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР