Милиони потребители са удивени от котка в САЩ, поздравяваща собственика

...
Милиони потребители са удивени от котка в САЩ, поздравяваща собственика
Коментари Харесай

Интернет полудя по тази "говореща" котка ВИДЕО

Милиони консуматори са удивени от котка в Съединени американски щати, поздравяваща притежателя си с емфатичен южняшки акцент, заяви „ Фокс Нюз”.

Видеоклип на оранжевата котка Гамбино стана шлагер в Интернет тази седмица, достигайки милиони гледания по целия свят. Коментаторите и феновете откриха неповторимия глас на котката за необичайно различим с отличителния си южняшки акцент.

Гамбино е световна сензация в обществените медии заради странното му мяукане, за която респондентите настояват, че припомня на някой, който споделя: „ Ами, здравей! “, с акцент, характерен за южните американски щати.

Видеото, гледано в единствено в Instagram повече от 400 000 пъти, демонстрира по какъв начин Гамбино бързо се притичва около черно-бяла котка на име Том, преди да изчезне зад хладилника.

След това притежателят на котката го следва и е посрещнат от странния привет на домашния си любим.

Според „ Фокс Нюз” видеоклипът е към този момент има съвсем 1,3 милиона гледания в интернет, в това число в Twitter и Фейсбук.

Много от потребителите настояват, че разпознават отговора като ясно „ южняшко “ „ Здрасти”. Гамбино към този момент има личен уебсайт в отговор на известността си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР