Милиони жени по света са запенени от Меган Маркъл. Всички

...
Милиони жени по света са запенени от Меган Маркъл. Всички
Коментари Харесай

Меган Маркъл краде редовно, вижте от кого СНИМКИ

Милиони дами по света са запенени от Меган Маркъл. Всички дефинират херцогинята на Съсекс като фешън кумир. Оказа се обаче, че някогашната холивудска актриса е огромна крадла.

Поне колкото за стилната й визия и облеклата, които избира.

Меган постоянно краде не от коя и да е било жена, а от Иванка Тръмп – дъщерята на американския президент Доналд Тръмп.

Според кралския биограф Андрю Мортън, херцогинята на Съсекс е взаимствала доста от стилните си трикчета точно от Иванка.

„ Преди Доналд Тръмп да влезе в конкуренцията за президент на Съединени американски щати, един от женските идоли на Меган беше предприемача Иванка Тръмп, която имаше лична линия бижутерия и облекла ”, написа Мортън.

„ Меган й се възхищаваше във всяко отношение. Най-развулнувана бе, когато Иванка се съгласи един път да се видят и да вечерят една нощ, когато и двете бяха в Ню Йорк ”, разкрива Мортън, който по-нататък в книгата си цитира думи на Меган, които тя е споделила в един от профилите си обществените мрежи, който към този момент не съществува: „ Сгушена в леглото си, с чаша вино, виждам неповторимите бижута и облекла на Иванка. Няма по какъв начин да не си взема някое от страхотните й неща. Тя е извънреден дизайнер и жена – има неповторими бижута, облекла и аксесоари. Тази жена знае по какъв начин да наподобява неповторимо и несъмнено е наясно с формулата за триумфа ”.

Сега всички можем да се уверим, че Меган фактически се възхищава на Иванка, защото неотдавна се появиха доста фотоси, които потвърждават, че английската херцогинята копира американската бизнесдама колкото за облекло и елементи.

Двете постоянно са засичани с поразително идентични облекла, в това число колани в ретро жанр, рокли и блузи с флорални претекстове, че даже и палта.

Ако не вярвате вижте сами в идващите фотоси и преценете коя наподобява по-добре. Важно е единствено да отбележим, че постоянно първо Иванка Тръмп се появява с нещо, а след известно време Меган Маркъл също се вясва с сходна визия.

Източник jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР