Милиони хора по целия свят мечтаят да направят кариера като

...
Милиони хора по целия свят мечтаят да направят кариера като
Коментари Харесай

12 актриси от началото на 2000-те, които изведнъж изчезнаха от погледа ни

Милиони хора по целия свят мечтаят да създадат кариера като артист и да блестят на екраните.  И някои съумяват: те се трансформират в същински звезди и  ставатобект на  внимание на целия свят.

Обаче от време на време славата е много мимолетна и на мястото на вчерашните идоли идват нови.  Но също по този начин се случва с артистите които сами изоставят огромния екран, или даже намират нещо друго, което да вършат.

Се завърнахме в последното десетилетие, с цел да си напомним за актрисите, които блестяха на телевизионни и кино екрани в тези години.

1. Джесика Алба

Въпреки необятната известност през първата половина на последното десетилетие, Джесика Алба избра семейство а не филмовата си кариера.  През 2008 година тя се омъжи и роди щерка, а 3 години по-късно още една.  Сега актрисата отглежда три деца.

2. Елизабет Хърли

Английската актриса Елизабет Хърли е една от тези, която я назоваха ​​секс знак.

Сега Хърли взе участие главно в телевизионни сериали и взе участие интензивно в благотворителна активност.

3. Дженифър Лав Хюит

Дженифър Лав Хюит беше необятно кредитирана за младежкия филм на ужасите Аз знам какво беше предишното лято и неговото продължение, издадено в края на 90-те. Но от средата на предишното десетилетие, след поредност от провали в киното, Хюит се снима най-вече в телевизионни сериали, а главната й работа е ролята на Мелинда Гордън в сериала „ Шепот на призрака “, който излезнал от 2005 до 2010 година

4. Хилари Дъф

Хилари Дъф стартира да се проявава като дете, в телевизионният сериал „ Лизи Магуайър “, където тя играе основната роля.  Именно през това време нейната музикална и актьорска кариера стартира, само че в края на десетилетието се концентрира върху работата в без значение кино.  Днес Дъф отглежда две деца и има личен бизнес.

5. Тара Рийд

Звездата от може би най-известната поредност от юношески комедии от края на 90-те – началото на 2000-те “Американски къс ”. Сега Тара Рийд съвсем няма по какъв начин да види на екрана на киното.

6. Кармен Електра

В началото на 2000-те Кармен Електра може да бъде забелязана на кориците на доста мъжки списания и в рекламни акции на разнообразни марки.

7. Миша Бартън

Миша Бартън стартира кариерата си като дете на сцената в Ню Йорк.  Истинският триумф стигна до актрисата на 17-годишна възраст, когато тя бе поканена да играе ролята на един от основните герои в младежкия сериал “Самотни сърца ”. Днесможе да я видите като предписание в телевизионни сериали или на сцената.

8. Дениз Ричардс

Актьорската кариера на Дениз Ричардс стартира през 90-те.  В началото на 2000-те актрисата работи доста по малкия екран, участваше в голям брой рекламни акции.

През 2011 година Ричардс разгласява спомен, който се трансформира в народен бестселър.  Сега актрисата се снима за телевизия и кино и взе участие в риалити док шоу.

9. Елиша Катберт

Елиша Катберт стартира своето пътешестване във филмовата промишленост с дребни функции.Популярността й пристигна след кино лентата „ Съсед “, който беше излязъл през 2004 година

През 2013 година американското издание на списание Maxim дефинира Елиша Карберт за най-красивата жена на малкия екран.  В момента актрисата се занимава главно с телевизионни сериали.

10. Ели Лартер

Популярността на модел и актриса Ели Лартер донесе роля в един от най-известните филми на ужасите от 2000-те – „ Дестинация “.  През 2010 година Лартер направи отмора от киното, с цел да се концентрира върху фамилията си.  След завръщането си тя взе участие в няколко самостоятелни кино лентата, а в този момент играе в разнообразни телевизионни планове.

11. Шанън Елизабет

От 2006 година Елизабет играе покер професионално и взе участие в интернационалните шампионати.  Шанън е веган, тя взе участие интензивно в благотворителна активност, оказва помощ на животни по целия свят.

12. Лили Собески

Филмът от 1999 година Жана д’Арк, в който 17-годишната Лили Собески изигра основната роля, я направи звезда.  В началото на 2000-те актрисата взе участие основно във филми на ужасите.През 2012 година актрисата приключи филмовата си кариера, като реши да се концентрира върху фамилията и творчеството.

Имате ли обичана актриса от 2000-те, която забравихме да споменем?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР