Милиони фенове на Роджър Федерер по целия свят ще получат

...
Милиони фенове на Роджър Федерер по целия свят ще получат
Коментари Харесай

Благотворително: Федерер продава уникални лични вещи

Милиони почитатели на Роджър Федерер по целия свят ще получат опция да се снабдят с някои от най-ценните движимости на именития швейцарски тенисист Роджър Федерер. 20-кратният победител в шампионати за Големия шлем ще провежда два аукциона през лятото за набиране на средства за благотворителната си фондация.

Първият търг е плануван за 23 юни и ще предлага комплекти от предмети, всеки от които е обвързван с по една от купите на Федерер в Големия шлем. Стартовите цени варират сред 3 хиляди и 70 хиляди английски лири.

Един от предлаганите комплекти съдържа калъфът и ракетата на Федерер от финала на " Ролан Гарос " през 2009, когато той победи Робин Сьодерлинг. В сета са включени и маратонките на швейцареца, които към момента са покрити с именития червен клей.Кр

" Всеки продукт в комплектите пази в себе си доста скъпи мемоари от тенис кариерата ми. Чрез тях ще мога да споделя персоналните ми достижения с почитатели по целия свят. Най-важното обаче е, че парите ще послужат на Фондация Роджър Федерер за подкрепяне на образованието на деца в Африка и Швейцария ", сподели той.

Федерер насрочи и втори търг през юли, на който ще предложи на почитателите 300 продукта с по-ниска стойност. Сред тях са накитниците от 1500-ия професионален мач на швейцареца от шампионата в Базел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР