Милиони домакинства в Германия ще плащат двойни сметки за газ

...
Милиони домакинства в Германия ще плащат двойни сметки за газ
Коментари Харесай

РайнЕнерги: Милиони домакинства в Германия ще плащат двойни сметки за газ тази зима

Милиони семейства в Германия ще заплащат двойни сметки за газ тази зима, предизвести един от най-големите снабдители в страната - компанията " РайнЕнерги ", представен от БНР.

Двучленно семейство, което употребява 10 000 киловатчаса годишно, ще би трябвало да заплати към 2000 евро, вместо 960, както беше предходната година.

От " РайнЕнерги " изясняват, че вследствие от войната в Украйна и фрапантния спад на съветските доставки, разноските ѝ за доставка на синьото гориво са се повишили с 450 %, тъй че крайните консуматори поемат единствено част от надценката.

През последните месеци " Газпром " понижи постъпателно и фрапантно подаването на газ през Украйна, Полша и Балтийско море с разнообразни пояснения - бойните дейности в украинската Луганска област, контрасанкции против полски компании и техническа нередовност на турбините на тръбопровода " Северен поток 1 ".

В напъните си да се отърве от зависимостта си от съветския монополист, немското държавно управление подреди газохранилищата да бъдат запълнени до ноември. Това, съгласно Франс прес, може да увеличи още повече сметките на немските консуматори.

Засега обаче голямото болшинство от германците - 70 %, поддържат политиката на своето държавно управление на политическа, военна и икономическа поддръжка за Киев. Това сочи анкета на телевизия Цет Де Еф от средата на юли.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР