Милиони деца в Австралия тръгнаха днес отново на училище в

...
Милиони деца в Австралия тръгнаха днес отново на училище в
Коментари Харесай

Милиони деца в Австралия се връщат в училище

Милиони деца в Австралия потеглиха през днешния ден още веднъж на учебно заведение в щатите Нов Южен Уелс и Куинсланд на фона на намаляващ брой пациенти с COVID-19 в лечебните заведения в страната, съобщи Асошиейтед прес.

Двата щата се причислиха през днешния ден към по-слабо обитаемоте щати Западна Австралия и Южна Австралия и Северната територия, възобновявайки присъствената форма на образование след образованието по интернет, предава Българска телеграфна агенция. 

Премиерът на Куинсланд Анастейша Палашчук през днешния ден сподели, че възпитаници и учители би трябвало да съблюдават едно основно предписание - да си останат вкъщи, в случай че са заболели.

Все още не сме вън от заплаха. Трябва да действаме по отношение на обстановката и да стискаме палци жителите на Куинсланд да изправят кривата, сподели тя.

Останалите региони - щатите Виктория и Тасмания и Австралийската столична територия - възнамеряват да върнат учениците в учебно заведение поетапно при започване на юни.

Макар да са на едно мнение за отворянето на учебните заведения, Нов Южен Уелс (най-населения щат в Австралия) и Куинсланд (трети по население) имат различия за отварянето на общата им граница.

Нов Южен Уелс, където са регистрирани 50 от общо 102-та смъртни случая от COVID-19 в страната, желае всички щатски граници да се отворят. Куинсланд, където има единствено шестима умряли, не възнамерява да отваря границите си.

Южна Австралия и Северната територия също нямат дейни случаи и затвориха границите си. Австралийската столична територия не е имала нов случай от три седмици и остави отворени границите си сходно на най-засегнатите щати Нов Южен Уелс и Виктория.

Нов Южен Уелс разположи през днешния ден стотици чиновници по контрола над тълпите да наблюдават за съблюдаване на общественото разграничаване в публичния превоз в очакване на скок в потока от пасажери с отварянето на учебните заведения и офисите, съобщи Ройтерс.

Австралия заяви за малко над 7100 инфектирани, надалеч от числата в други развити страни.

С по-малко от 20 нови случая на COVID-19 в множеството дни, щатите в Австралия напредват по проекта си от три стадия за премахването до юли на множеството наложени обществени ограничавания.

Министър-председателят Скот Морисън съобщи, че отварянето на учебните заведения е основно за възкръсване на австралийската стопанска система.

 

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук . Потребителско име*:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР