Милиони британци са изправени пред ден на бури, тъй като

...
Милиони британци са изправени пред ден на бури, тъй като
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Британците са изправени пред ужасяващи гръмотевици и светкавици през целия ден - навсякъде се прогнозират големи бури

Милиони британци са изправени пред ден на стихии, защото уикендът с меки условия за мнозина отстъпва място на гръмотевици, светкавици и пороен дъжд.

Мнозина се любуваха на уикенда с 22C върхове на моменти през тридневния 72-часов интервал, като Лондон и югът претърпяха най-хубавото от времето. Днешното време обаче не може да бъде по-различно съгласно метеорологичните карти на Ventusky. Метеорологичната работа има жълто метеорологично предизвестие за вятър в действие през днешния ден до 22:00 чак на север до Къмбрия и чак на юг до Корнуол и включва по-голямата част от Северна Ирландия и целия Уелс.

Всички градове, в това число Ливърпул, Лийдс, Манчестър и Бирмингам, ще бъдат изправени пред сурови метеорологични условия с предстоящи пориви до 55 благи в час. Въпреки това до края на деня по-голямата част от неприятното време ще се измести към Европа, като времето ще се усъвършенства във вторник, само че към момента може да има валежи.

Прогнозата на Метеорологичната работа гласи: „ Понеделник за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР