Милионерският наследник Иван Динев, син на строителния предприемач Йордан Динев,

...
Милионерският наследник Иван Динев, син на строителния предприемач Йордан Динев,
Коментари Харесай

Иван Динев и годеницата му Пенелопе фалираха бизнес на баща му Йордан?! Двамата се фукаха с ресторант, който не успяха да разработят

Милионерският правоприемник Иван Динев, наследник на строителния бизнесмен Йордан Динев, съумя да банкрутира първия бизнес, който татко му му повери, издават негови познати пред HotArena.

През юли месец гаджето му Пенелопе се тупаше гордо в гърдите, че обичаният й й се е доверил и е оставил напълно на нея популяризирането на ресторант, който е част към хотелски комплекс на фамилия Диневи в Свети Влас.

Освен че пускаше многочислени изявления в Инстаграм, тагвайки се от въпросното място, инфлуенсърката набута изисканата механа в ефира на предаването „ На кафе “, като предложения репортерката Деси да я интервюира в заведението край морето. Дори пробваха салати от менюто.

А в този момент желая да те поканя в един ресторант, той е на моят другар. Аз му оказвам помощ с популяризирането и с каквото мога. И му искам триумф, защото това е неговото първо начинание и имам вяра в него и го поддържам. Това е едно приказно наше кътче в Свети Влас “, изясни предишния месец Петя в утринното шоу.

Към днешна дата близки до младата двойка издават, че Иван и Пенелопе не са се справили с мениджмънта на ресторанта. Наша инспекция демонстрира, че инфлуенсърката е изтрила всички тагове и фотоси, които си е направила в заведението. Вече не пуска всекидневни сторита в Инстаграм, както правеше преди, от там и се преструва като че ли този бизнес в никакъв случай не е съществувал.   

Докато мястото работеше, тя канеше разнообразни свои приятелки, с цел да обядват или вечерят дружно. Срещите им бяха снимани в рекламни видеа за обществените мрежи, в които се виждаше, че в близост няма други клиенти с изключение на тях. И естествено неналичието на гости е довело до края на начинанието им.

За голямо страдание на Йордан Динев, младежите ще продължат да му точат парите, без да правят никаква основна работа за фамилното богатство. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР