Милионерския наследник Стайко Стайков има нова жена до себе си,

...
Милионерския наследник Стайко Стайков има нова жена до себе си,
Коментари Харесай

Ексклузивно и първо в HotArena! Ето я новата на Стайко Стайков! Бившият на Арабаджиева и Мария Динева заби Галя - двойничка на певицата Дебора!

Милионерския правоприемник Стайко Стайков има нова жена до себе си, видя HotArena.

Синът на задържания алкохолен необут Миню Стайков беше засечен от нас да купонясва до ранни зори в столична дискотека с гаджето си. Тя се споделя Галя. Галчето, както я назовават в приятелския кръг на Стайко, е някогашна жена на мъж с име Илия, който живее и има бизнес в Пловдив. Новата на Стайков поразително наподобява на фолкпевицата Дебора. Брюнетката даже се е нанесла в дома на приятеля си в столичния квартал Бояна. Двамата не стопират да пускат  влюбени сторита в Инстаграм.

Фактът, че Стайко и Галчето се забавляват в дискотека значи, че мярката му " домакински арест “ е изменена и той може да върви където си желае. Припомняме, че Стайко Стайков е с повдигнато обвиняване за присъединяване в незаконна група  за продажба на акцизни артикули без бандерол, данъчни закононарушения и пране на пари.

През септември предходната година бащата на Стайко -  собственикът на " Винпром Карнобат " и " Сис индустрийс " Миню Стайков остана за непрекъснато в ареста, където е и до през днешния ден. В същото време Стайков младши се покри и Интерпол го разгласи за интернационално търсене с алена бюлетина. В края на януари младият мъж бе признат в „ Пирогов “ откакто бил открит в безпомощно положение в къща в покрайнините на София. Стайко Стайков твърдеше, че е бил похитен преди незнаен интервал от време и не е подозирал, че се търси от Интерпол. Стайков споделя още, че спомените му се губят, тъй като до момента в който бил в плен, му давали опиати. Министерство на вътрешните работи обаче не откри никакви доказателства за сходно закононарушение и версията на Стайко се оказа менте. Доканякъде обаче лъжата проработи, тъй като той не беше вкаран зад решетките, а си лежа у дома с мярка домакински арест.

През 2011г. Стайко Стайков се ожени за щерката на Ветко Арабаджиев – Александра Арабаджиева. Двамата станаха и родители на момиченце, което кръстиха Анабел. За сватбеното празненство тогава, което продължи безусловно три дни и три нощи, Арабаджиеви и Стайкови пръснаха тъкмо 1 милион лв.. “Джипси кингс ”, Галена, Преслава и Азис пяха за здравето и щастието на младоженците и гостите.

Но щастието не продължи дълго! Съпругът на Алекс Арабаджиева взе в прегръдките си моделката Мария Цветкова – някогашна жена на милионера Динко Динев. Двамата шетаха из чужбина и си живяха  живота на яхти и приказни курорти.Според слуховете двамата са се разделили преди няколко месеца, а Мария напира да става попфолк певица и се подвизава с псевдонима Ариа. Според близки на Стайко новата му Галчето е с няколко съсловия под Александра и Мария. И е доста допустимо тази обич да се окаже много къса. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР