Милионерската снаха (не казваме съпруга, защото свекърът ги издържа) Светлана

...
Милионерската снаха (не казваме съпруга, защото свекърът ги издържа) Светлана
Коментари Харесай

След всяка процедура по-сбръчкана става: Как е възможно това, Светлана Гущерова?! (СНИМКИ)

Милионерската снаха (не споделяме брачна половинка, тъй като свекърът ги издържа) Светлана Гущерова се появи след разкрасяваща процедура. Поредната и много скъпа също по този начин. И от Марс да пада някой, ще е наясно, че да влизаш по няколко пъти месечно в кабинета на естетичния си хирург и кожен лекар, никак не е на ниска цена. Но пък си коствало... сякаш.

Да, споделяме " сякаш ", тъй като едно са обработените с хиляда филтри фотоси в Инстаграм и напълно друго действителният ти тип в живота. Потребители останаха искрено смаяни от визията на Светлето, която от години е не запомнила по какъв начин я е родила майка й, тъй като цялата й физиономия е заменена. Изцяло и брутално.

Само че, ето ти куриоз - колкото повече се разкрасява, толкоз по-сбръчкана и изкуствена става. Потребителки се шашнаха от фотографията, на която Светлето е сякаш без грим в кабинета на дерматоложката си за ентата процедура по подмладяване, само че... към очите й се виждат съществено дълбоки и дълги бръчки.

Да не приказваме, че като цяло лицето й е подпухнало и с очевидно изморена кожа. Защото може да го блъскаш с колкото си пожелаеш филъри, нали си плащаш, само че кожата има " лимит на самообладание ", след което просто ти споделя - край и спихва като спукан балон.

" Защо не спре тази жена, бе?! Не вижда ли, че сама се прави на дамата на Франкенщайн?! Но дано, в случай че продължи по този начин, на 50 ще е задминала Донатела Версаче по сексапил ", разясняват в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР