Милионерът Християн Гущеров възнамерява да предложи брак на настоящата си

...
Милионерът Християн Гущеров възнамерява да предложи брак на настоящата си
Коментари Харесай

Телефонът На Олигарха Гущеров Звънна Преди Малко, Изпусна Слушалката! Най-Големият Му Кошмар Се Сбъдна, Ето Снимки! Синът Му Християн Е

Милионерът Християн Гущеров има намерение да предложи брак на актуалната си възлюбена Светлана Василева. Въпреки проваления брак зад тила си с фолк певицата Мария, милионерският правоприемник е подготвен да мине за повторно под венчилото.

От началото на връзката си с него плеймейтката чака пръстен. И фантазията й е на път да се сбъдне. Запознати разясняват, че богаташът към този момент се е заел с подготовката за огромното събитие. Още в края на този месец той ще предложи брак на обичаната си.

Само преди няколко дни русокоската се похвали с следващия подарък, който е получила от него. Въпреки, че той не участва на рождения й ден, дни по-късно я изненада уместно с подарък, заслужен за мотива.



Плеймейтката разгласява фотос на черен джип с алена панделка. Тя не скри насладата си от обстоятелството, че обичаният й е подарил кола.

Пред приятелките си Светлана Василева разяснява, че към този момент й е време да сътвори семейство и най-важното е, че е подготвена за тази крачка. От самото начало на връзката си с Християн Гущеров тя е уверена, че той е индивидът, който постоянно е чакала, написа разкрития.ком.

Но съгласно слуховете, над връзката й с него са надвиснали тъмни облаци. Добромир Гущеров не е склонен синът му да подписа брак с плеймейтката и е подготвен на всичко, с цел да му попречи.



Милионерът е спрял издръжката на сина си и се надява, че по този метод той ще се вразуми и ще се откаже от концепцията да направи Светлана Василева своя законна брачна половинка.

Това е повода Християн Гущеров да подари на изгората си автомобил втора ръка. Въпреки, че сега не може да си разреши сходна покупка, той въпреки всичко решил да вземе кола на плеймейтката.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР