Милионерът Борислав от Перник, заради когото бе отвлечена и убита

...
Милионерът Борислав от Перник, заради когото бе отвлечена и убита
Коментари Харесай

Милионерът от Перник Борислав болен от диабет, не може да има деца

Милионерът Борислав от Перник, поради който бе отвлечена и убита Мирослава, е болен от диабет и не може да има деца. Той и сестрата на убитото момиче – Елеонора, се стягали за женитба през март. Това стана ясно в предаването на Люба Кулезич по ТВ7.

Процедурата инвитро трябвало да се извърши на 12 ноември, само че откакто Мирослава изчезва на седми, нещата не се случват.

Иво Иванов, който е треньор по таекуондо на убитата в Перник Мирослава, я е виждал в два стадия. Тя е почнала да тренира таекуондо преди 3-4 години, само че по-късно прекъсва за две години. По това време треньорът пък за известно време е в Канада. “След като се върнах от Канада, Мирослава към този момент бе станала тийнейджърка и още веднъж бе почнала да тренира”, разяснява Иванов.

Треньорът недоумява каква е връзката сред Борислав и Мирослава. “Сестра й и Борислав идваха да я вземат от тренировки. Това е нещо обикновено, тъй като в клуба ни организацията е по този начин направена, че деца под 16 години се вземат след подготовка от близък”, добави Иванов.

Треньорът се чуди каква може да е връзката сред Борислав и Мирослова, тъй като тя е била надалеч от тази компания, в която се приказва за пари. “Гложди ме мисълта, че Мирослава е отвлечена за пари. Имам огромен подозрение за случая”, твърди Иванов. По второто писмо, съгласно юристите на Марио – Заека, имало отпечатъци на трети човек.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР