Милионер, натрупал богатството си от криптовалута, се удави на плаж

...
Милионер, натрупал богатството си от криптовалута, се удави на плаж
Коментари Харесай

Богаташ обяви, че ЦРУ и Мосад искат да го убият - откриха трупа му само след часове


Милионер, натрупал благосъстоянието си от криптовалута, се удави на плаж в Пуерто Рико. Интересното обаче е, че нещастието се е случила малко откакто той параноично е споделил в Twitter, че се притеснява, че Централно разузнавателно управление на САЩ и Мосад ще го убият.

29-годишният Николай Мушегян умрял на 28 октомври, часове откакто разгласил последния си пост в Twitter.

Младият милионер имал история на проблеми с психологичното здраве и фамилията му не има вяра, че той е бил погубен.

" Централно разузнавателно управление на САЩ, Мосад и педо елитът ръководят някакъв тип мрежа за изнудване за полов трафик от Пуерто Рико и Карибските острови ", написа в Twitter той. " Ще ми подмятат преносим компютър, подложен от някогашната ми другарка, която беше разузнавач. Ще ме изтезават до гибел.

Някои хора в общността на криптовалутите в Пуерто Рико обаче са подозрителни по отношение на момента на гибелта му.

Мушегян беше открит от сърфист във водата на Ашфорд Бийч на 29 октомври, изцяло облечен и носещ портфейла си.

Брок Пиърс, различен бизнесмен, който е добре прочут в общността, споделя пред The ​​New York Post, че е удовлетворен, че гибелта на Николай не е подозрителна, откакто приказва със фамилията му във Флорида.

" Майка му обясни, че гибелта му няма нищо общо с неговите тайни изявления.Той беше хубав мъж и дете по душа. Той беше и необикновен визионер, не назовавам хората доста постоянно гениални, само че Николай беше ослепителен ", споделя той. " А гениалните хора от време на време вървят по ръба на лудостта. "

Семейството на Николай било толкоз загрижено за благосъстоянието му, че татко му отишъл при него в Кондадо, Пуерто Рико, където той живеел в къща за 6 милиона $.

Смъртта на младия мъж идва в миг, когато промишлеността на криптовалутите е в придвижване. FTX, платформата за крипто търговия, е на ръба на колапса и обезверено чака избавителна помощ, написа dnes.bg. Беше обявено, че Binance е предложила да поддържа платформата с парична помощ, само че от този момент компанията се е отказала.

Приятелите на Николай в обществото бяха смаяни от гибелта му.

" Да, тъй че Николай към момента е МЪРТЪВ, аз залагам на това, че той е погубен, той беше открит удавен 4 часа след най-рисковата му обява в историята. Той имаше цяла година да се удави случайно или да бъде ограбен, тъй че наподобява малко евентуално гибелта му да не е обвързвана с неговия пост в Twitter “, споделя Амийн Солеймани, основен изпълнителен шеф на Spankchain.

Един от приятелите на Николай също твърди пред Post, че параноята му е отчасти осведомена.

" Част от неговата параноя се основаваше на обстоятелства. Той щеше да открие неща. Той знаеше нещата. Николай доста се отегчи от всекидневието. Преследваше всякакви неща, като непрекъснато се поставяше в странни позиции. Не беше поради парите ", споделя той. " Той се интересуваше за какво нещата са такива, каквито са, и корупцията зад това. "

Полицията в Пуерто Рико продължава да проверява.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР