Милион и половина български граждани заслужават да получат възмездие за

...
Милион и половина български граждани заслужават да получат възмездие за
Коментари Харесай

Карадайь иска милион и половина българи да получат възмездие за възродителния процес

Милион и половина български жители заслужават да получат отмъщение за своите премеждия и по тъпкани права. Това мнение изрече водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, който дружно със зам.-председателя на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид организира среща с основния контрольор в Инспектората към Висш съдебен съвет Теодора Точкова.

На срещата участваха още Любка Кабзималска, член на ИВСС, както и Четин Казак, член на ЦОБ на Движение за права и свободи.

 Карадайъ също видя Възродителен развой в Стара Загора Обновена
Карадайъ също видя Възродителен развой в Стара Загора

Движение за права и свободи заплаши с реципрочни дейности

Срещата се състоя по самодейност на Движение за права и свободи, а мотивът - " продължаващото към този момент 27 години и всеоще неприключило дело против виновниците на т.нар " възродителен развой " , пишат от пресцентъра на Движение за права и свободи.

В хода на срещата Карадайъ " с прочувствен звук " сложил въпроса пред членовете на ИВСС, а точно " за какво българската правосъдна система повече от 27 години всъщност отхвърля да накаже виновниците за този ужасяващ и позорен развой ".

От инспектората от своя страна изказали страдание за по този начин създалата се обстановка, която можела да се заключи като прегледен образец за отвод от правораздаване , допълват от пресслужбата на политическата мощ.

Точкова уверила водача на Движение за права и свободи, че в случай че институцията, която оглавява, бъде сезирана по надлежния ред, тя ще предприеме всички нужни дейности, съгласно законовите си пълномощия.

 Мюфтийството упрекна общинарите в Стара Загора в нов възродителен развой
Мюфтийството упрекна общинарите в Стара Загора в нов възродителен развой

Мюфтийството скочи против променените турски имена на местности в Стара Загора
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР