Милиардерите по света, които наброяват 2 153-ма души, притежават по-голямо

...
Милиардерите по света, които наброяват 2 153-ма души, притежават по-голямо
Коментари Харесай

Красимир Стойчев: Въпреки мрънкането на голяма част от българския народ, , че обеднява, това не се случва

" Милиардерите по света, които наброяват 2 153-ма души, имат по-голямо положение от 4, 6 милиарда, твърди ново изследване. Данните са на организацията " Оксфам " и бяха оповестени в навечерието на Световния стопански конгрес в Давос ", разяснява в предаването „ Тази събота” по БТВ предприемачът Красимир Стойчев.

„ Технологиите доведоха до голям механически напредък, само че и до голямото разслоение сред небогати и богати”, сподели предприемачът.

„ Давос през днешния ден в действителност е психотерапевт на международния хайлайф. Те се събират, с цел да се потупват по рамото “, добави той. „ Световният стопански конгрес одобри тази година много лицемерно един манифест, в който споделя, че бъдещето на компаниите е да не бъдат в полза на акционерите, а на всички участници, т. е. личен състав, клиенти, снабдители и т. н. Това е ужасно лицемерно, тъй като няма механизъм, с който това да се случи “, на мнение е Красимир Стойчев.

„ Въпреки мрънкането на огромна част от българския народ, че обеднява, това не се случва. Обедняването е релативно, тъй като се вижда една разлика сред богатите и бедните. В България предходната година са регистрирани 12 ролсройса, а в Австрия – три “, сподели още Красимир Стойчев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР