Милиардерът от Силициевата долина Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на

...
Милиардерът от Силициевата долина Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на
Коментари Харесай

Илон Мъск се премести от Калифорния в Тексас

Милиардерът от Силициевата котловина Илон Мъск  Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, откривател, сподели, че се е преместил от Калифорния в Тексас, тъй като желае да се концентрира повече върху новия цех на Тесла и плана си Спейс Екс, оповестиха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Директорът на Тесла и Спейс Екс удостовери, че към този момент живее в Тексас в изявление за вестник "Уолстрийт джърнъл ". Той сподели, че Калифорния приемала новаторите за даденост, също така двата му огромни плана в този момент са в Тексас, тъй че за него няма изгода да прекарва доста време в Калифорния.

Възможно е той да се мести в Тексас, тъй като там няма налог общ приход, до момента в който в Калифорния той е един от най-високите в Съединени американски щати, означават организациите. Мъск има 18 % от акциите на Тесла, които костват милиарди.

Вчера американският производител на електрически коли от висок клас оповести желанието си да продаде скъпи бумаги на стойност до 5 милиарда $ за повторно в границите на три месеца.

"Уолстрийт джърнъл " не написа къде се е преместил Мъск, само че евентуално това е някъде покрай Остин, където Тесла строи нова фабрика, отбелязва Асошиейтед прес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР