Милиардерът Илон Мъск се извини на британския водолаз, когото по-рано

...
Милиардерът Илон Мъск се извини на британския водолаз, когото по-рано
Коментари Харесай

Илон Мъск клекна! Извини се за грозната си педофилска обида

Милиардерът Илон Мъск се извини на английския водолаз, който по-рано без причина назова „ педофил “. Словесната свада се развихри сред двамата във връзка акцията за спасяването на 12-те момчета и техния треньор от пещера в Тайланд, оповестява Си Ен Би Си.

Основателят на „ Тесла “ и „ СпейсЕкс “ обиди Върн Ънсуърт, който пръв доближи до блокираните в пещерата деца, поради негово изявление по отношение на прословутата мини-подводница, която Мъск изпрати в помощ на спасителите. По думите на водолаза, а и на други участници в интервенцията, високотехнологичната джаджа била неизползваема в тясната пещера.

След като Мъск обиди спасителите и съобщи, че те нищо не схващат, Ънсуърт съобщи, че изобретателят може „ да си завре подводницата там, където боли “ . Това отприщи гнева на богаташа, който пък го назова „ педофил “ .

След като Ънсуърт заяви, че се е свързал с юристи и обмисля да заведе дело, пристигна и извинението на Мъск.

В Туитър той написа в коментар под публикация за абсурда: „ Както тази добре написана публикация показва, думите ми са казани с яд, откакто господин Ънсуърт сподели няколко лъжи и предложи да извърша полов акт с мини-подводницата, която беше издигната в символ на доброта и съгласно особеностите, посочени от лидера на водолазния екип. Независимо от това, дейностите му против мен не оправдават моите дейности против него и по тази причина се оправдавам на господин Ънсуърт и на фирмите, които съставлявам като шеф. Вината е моя и единствено моя “.

Призиви към Мъск да се извини бяха отправени от разнообразни страни, в това число и от бизнесмена Джийн Мънстър. Междувременно поради абсурда акциите на „ Тесла “ паднаха с 10% .

За благополучие, цялата грозна препирня се разиграва откакто бедстващите деца бяха изведени в сигурност.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР