Милиардерът Илън Мъск и канадската певица Граймс избраха доста необичайно

...
Милиардерът Илън Мъск и канадската певица Граймс избраха доста необичайно
Коментари Харесай

Как хората се пошегуваха с името, което Илън Мъск избра за сина си

Милиардерът Илън Мъск и канадската певица Граймс избраха много извънредно име за сина си – X Æ A-12. Юристи даже разясниха, че най-вероятно управляващите в Калифорния, един от най-демократичните щати, няма да разрешат името да бъде записано.

„ За име можете да употребявате 26-те букви в британския език, само че не и числа, в това число римски, знак за акцентиране, умлаути или емотикони. Позволено е да се употребява само апостроф за имена от вида O'Connor “ – разяснява юрист Дейвид Глас пред списание „ Пийпъл “.

Тук събрахме някои от най-забавните мнения в интернет по тематиката.

Повечето хора избират за ключова дума името на детето си. Илън Мъск избира име на детето си съгласно паролата.



Илън Мъск към сина си: Закуската ти е подготвена.



Какво прави Илън Мъск, когато детето му не слуша.





Още занимателни мнения на българските консуматори в Туитър ще откриете в LadyZone.
Шегите в обществените мрежи за името, което Илън Мъск избра за сина си "Няма значение по какъв начин се споделя, постоянно ще му викат "детето на Мъск " Калифорния евентуално няма да записва детето на Илън Мъск с име X Æ A-12 „ За име можете да употребявате 26-те букви в британския език, само че не и числа, в това число римски, знак за акцентиране, умлаути или емотикони " - разяснява юрист Граймс разкри смисъла зад ексцентричното име, което тя и Илън Мъск дадоха на сина си X Æ A-12 - подготвени ли сте да научите какво се крие зад тези букви, знаци и числа?
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР