Милиардерът и основател на "Майкрософт" Бил Гейтс направи изказване относно

...
Милиардерът и основател на "Майкрософт" Бил Гейтс направи изказване относно
Коментари Харесай

Бил Гейтс отправи предупреждение за ваксините срещу COVID-19

Милиардерът и създател на "Майкрософт " Бил Гейтс направи изявление по отношение на бъдещите ваксини и медикаменти за лекуването на ковид. По думите му лекарствените артикули би трябвало да са на разполжение на жителите на тези страни, които имат най-остра потребност от тях и където обстановката с COVID-19 е най-обезпокоителна, а не в страните, които разполагат с най-вече пари.

Според Гейтс заиграването с имунизацията по пазарните правила единствено ще усили смъртността измежду международното население поради разпространяването на вируса.

Раздадем ли имунизациите или медикаментите на заможните страни за сметка на същински нуждаещите, тогава ще обречем доста хора на сигурна гибел. Това би било просто незаслужено, съобщи Гейтс във видеоконферентна връзка по време на събитие, проведено от СЗО.

Бил Гейтс: Никога не съм се занимавал с микрочипове

Трябва да създадем всичко допустимо, с цел да сме сигурни, че тези нелеки решения ще бъдат взети въз основата на равенството и справедливостта, а не въз основата на пазарните фактори, акцентира Гейтс, представен от Ройтерс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР