Милиардерът Алки Дейвид, който е член на семейство Левентис, но

...
Милиардерът Алки Дейвид, който е член на семейство Левентис, но
Коментари Харесай

Британски милиардер е убеден, че ще купи правата за името на Камп Ноу

Милиардерът Алки Дейвид, който е член на семейство Левентис, само че има и английски паспорт, е уверен, че ще успее да завоюва наддаването за правата за името на клубния стадион на Барселона " Камп Ноу ". Бизнесменът, чието положение се прави оценка на към 2.6 милиарда паунда, разкрива пред " Дейли Мейл ", че договарянията са в напреднала фаза, а договорката ще бъде рекордна. Преди няколко дни Барселона разгласи, че за първи път ще продаде правата за името на клубния си стадион за период от една година, като с парите ще бъдат финансирани проучвания в битката с ковид.  Барселона ще продаде името на стадиона с благотворителна цел в битката с ковид

" Това е исторически миг за спорта и се вписва добре в актуалните ми проекти. Контактите започнаха при започване на седмицата и аз имам тихата убеденост, че договорката ще бъде приключена. Манчестър Сити получава малко над 18 милиона паунда годишно за правата за името на своя стадион. Тотнъм сега желае 25 милиона за същото, само че Барселона е на друго равнище. Тази договорка ще бъде още един метод да помогнем. Моята здравна компания работи интензивно с най-хубавите вирусолози, в това число доктор Дороти Брей от Обединеното кралство, с цел да изследва какъв е методът да нападаме този вирус ", разяснява роденият в Нигерия предприемач, който разкрива, че " Камп Ноу " ще носи името на една от двете му съществени компании.

" Има смисъл в това и двете да дадат името си на стадиона поради връзката, която имаме със спорта. FilmOn TV разполага с огромен набор от спортни канали, работещи непрекъснато, до момента в който Swissx, моята здравна компания, към този момент е възнамерявала Gamesx Games в Гщаад, а в този момент сме подготвени да обявим и Swissx eFoil Cup в Малибу. Swissx Nou Camp звучи доста добре. В момента това е моят желан избор ", прибавя Алки Дейвид, който има общ бизнес и с боксовата легенда Майк Тайсън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР