Мили родители, създайте празник на Вашите деца, изпълнен със смешки

...
Мили родители, създайте празник на Вашите деца, изпълнен със смешки
Коментари Харесай

БАЛЕТ АРАБЕСК представя различната и непредсказуема ПЕПЕЛЯШКА

Мили родители, създайте празник на Вашите деца, изпълнен със смехории и неточности, хитроумно забъркани от хореографа Мариана Крънчева, върху вълшебната музика на Прокофиев, костюми Цветанка Петкова-Стойнова, сценография - Екатерина Енева. В функциите на приказните герои ще видите чудесните танцьори на Балет " Арабеск ".
Таня Кацарова (Пепеляшка) Ангелина Гаврилова (злата мащеха), Виктория Петрова (феята на млади години), Стефка Табакова и Петя Колева (доведените сестри на Пепеляшка), Теодора Друмева (принцеса Жасмин), Андрея Андонова (Пипи дългото чорапче), Мария Касабова (Червената шапчица), Васил Дипчиков (Принцът), Филип Миланов (баба Яга), Стефан Вучов (учителят по танци и Кралят), Валери Миленков (кралски делегат, шофьор), Ервин Есен (гости на бала), Светлозар Тинев (гости на бала) Чан Тхе Чунг (бодигард).

Уверяваме ви, че спектакълът " Пепеляшка " ще впечатли дребни и огромни, ще остане един паметен спомен за един театър, изпълнен с доста изненади, смях и радостни страсти от непредсказуемото развиване на по този начин познатата и обичана приказка. Непринудената и спонтанна реакция на децата от комичните обстановки, в които изпада остарялата и изгубила паметта си самодива /актрисата Анна Петрова/, са доказателство за мощното влияние на другата " Пепеляшка " на Балет " Арабеск ".
" Пепеляшка " е от спектаклите, който колкото повече се играе не омръзва на детската публика, а заразява със своето обаяние и провокация в играта на детското въображение, което е най-ценното обръщение в необикновено занимателно показаната от Балет " Арабеск " приказка за Пепеляшка
Спектакълът ще стартира в 17.00 ч, в Музикалния спектакъл. Подходящ е за деца от всички възрасти както и за техните родители.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР