Мили момчета и момичета от кв. Надежда, помните ли ДАМЯН?

...
Мили момчета и момичета от кв. Надежда, помните ли ДАМЯН?
Коментари Харесай

Да помогнем на Дамян да живее

Мили момчета и девойки от кв. Надежда ", помните ли ДАМЯН? Защото " системата ", наречена страна, го е не запомнила...
Прочетете още
са на Веселка Димитрова, съгласно която 33-годишният Дамян Донков, който вече 7 години се бори с израстък в мозъка, е безусловно зарязан - без лекуване, виещ от болежка. Предлагаме ви целия текст, оповестен в обществените мрежи. 

" След две интервенции, след които е бил изцяло обикновено общуващ човек, на Дамян му е била назначена химиотерапия. Това внезапно утежнява здравословното му положение. Отписали са го, като са споделили на родителите, че му остават към 3 месеца живот.

Сега 2 (две) години по-късно, Дамян лежи с тежки декубитални рани, без лекуване, без задоволително средства, даже за съществени потребности.
Дарителска сметка НЕ МОЖЕ да се открие, тъй като родителите му дължат пари на топлофикация. (Въпреки, че са платили задължението си, два месеца по-късно са получили писмо за нови отговорности. Стигнало се е до съд. Още няма решение по делото)

Има потребност от ПАМПЕРСИ, ПЕЛЕНИ, ПОМПИ ЗА ДЕКУБИТАЛНИ РАНИ.

Всяка седмица го посещава хирург (срещу заплащане), с цел да почиства раните.

Дамян се е разболял на 26 години. Сега е на 33. Никоя майка не заслужава такава голяма тъга и ничие дете не би трябвало да бъде изоставено без лекуване, виещо от болежка!

Ако някой има предпочитание да помогне, апелирам, свържете се с татко му Орлин Никифоров Донков, мобилен телефон: 0877008709 ", приканва дамата. 



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР