Мили дами, вярвайте, след като прочетете следващите редове, ще погледнете

...
Мили дами, вярвайте, след като прочетете следващите редове, ще погледнете
Коментари Харесай

Ново 20: Миенето на чинии може да спаси живота ви

Мили дами, вярвайте, откакто прочетете идващите редове, ще погледнете по напълно друг метод на досадните си домашен отговорности!

Ново изследване потвърждава, че дамите, които мият чинии, пускат прахосмукачка, почистват прахуляк, готвят и въобще поддържат къщата си в съвършено положение, имат по-здраво сърце от тези, които избират да се излежават на дивана. Изследването е извършено от учени от Калифорнийския университет, а в него са взели участие 5500 дами.

 жена

Резултатите демонстрират, че дамите, които прекарват минимум 4 часа на ден в придвижване, са изложени на доста по-нисък риск от насърчаване на сърдечно-съдови болести или от преждевременна гибел, провокирана от сърдечен удар или инфаркт. Според учените, домакинските отговорности са най-лесният метод една жена да си обезпечава нужното време за придвижване всеки ден. Като би трябвало да уточним, че става дума за дами в преклонна възраст.

 стопанка

Специалистите прибавят, че е в плюс, в случай че имате градина за поддържане. Дори и взимането на душ е измежду интензивностите, които могат да удължат живота. Разбира се, дългите разходки също са целесъобразни.

Сърдечните болести се преглеждат съществено от лекарите през последните години, защото висок % от смъртността при дамите по света се дължи на инфаркт, сърдечни удари и сърдечно-съдови проблеми.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР