Мили Боби Браун трябва да се стяга, ако иска героинята

...
Мили Боби Браун трябва да се стяга, ако иска героинята
Коментари Харесай

Мили Боби Браун бяга от гигантски дракон в първия трейлър на Damsel

Мили Боби Браун би трябвало да се стяга, в случай че желае героинята ѝ да има някакви очаквания за оцеляване в идващия си филм.

След последните фотоси от идния фентъзи екшън на Netflix - Damsel, стрийминг платформата пусна първия формален филмов откъс с общителното подпомагане на Geeked Week.

Освен звездата от Stranger Things, във кино лентата вземат участие Анджела Басет (от франчайза " Черната пантера " ) и Робин Райт ( " Къща от карти " ).

В Damsel Браун играе ролята на младата принцеса Елоди, за която е очакван организиран брак.

За неин шанс, бъдещият ѝ брачен партньор наподобява като мъж-мечта.

След като отпътува за новия си дом обаче, Елоди открива, че това е единствено фасада и че нейният принц е всичко друго, само че не и мъж-мечта, както и че той и фамилията му са я отвели там със злокобна цел. Семейството има голям дълг към античен змей и възнамерява да принесе принцесата в жертва на звяра. Хвърлена в ямата, без да може да разчита на никого, с изключение на на себе си, героинята на Боби Браун ще би трябвало да се трансформира в личния си избавител, в случай че изобщо има някаква вяра за оцеляване.

Трейлърът демонстрира танца на Елоди с дракона, до момента в който принцесата търси пътя си в мрачния лабиринт, като в същото време заобикаля огнената гняв на гигантското влечуго. Кралица Изабел (Райт) се пробва да я убеди, че нейно обвързване е да пази кралство, от което – допреди няколко дни – тя даже не е била част, а ориста ѝе да бъде принесена в жертва.

Освен Басет и Райт в функциите на лейди Бейфорд и кралица Изабел, в актьорския състав се включват Ник Робинсън ( " Джурасик свят " ) като годеника на Елоди принц Хенри, Рей Уинстън (The Departed) като краля, Брук Картър (The Peripheral) като по-малката сестра на принц Хенри и Рики Гилар (Dear Earth) като сър Одед.

Станала известна с ролята си на Илевън в хитовата поредност на Netflix Stranger Things, Мили Боби Браун ще би трябвало да съчетае премиерата на Damsel с дълго чакания пети, финален сезон на Stranger Things. Междувременно тя ще се появи в най-новото от двойката Антъни и Джо Русо, The Electric State, и в третия сезон на " Енола Холмс ".

Филмът ще се появи в Netflix при започване на 2024.

Вижте и филмовия откъс:
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР