Милена Станджикова от Фермата подкара високопроходимо возило, смело яхна 250-кубиково

...
Милена Станджикова от Фермата подкара високопроходимо возило, смело яхна 250-кубиково
Коментари Харесай

Милена от Фермата вдига адреналина

Милена Станджикова от " Фермата " подкара високопроходимо возило, самоуверено яхна 250-кубиково АТВ и впечатли доста почитателите си в обществените мрежи с осъществяванията си.

Заедно със фамилията си пловдивската адвокатка се забавлява в пресечени местности и по мотописти. Последно Милена карала АТВ-то четири часа в местността Паниците край река Тунджа, похвали се самата тя. Другото ѝ последно въодушевление са салса танците. През делничните дни обаче работи интензивно в адвокатската си адвокатска фирма, която се намира до постройката на Съда.

Признава, че след излизането от " Фермата " била погълната от доста работа и спомагателни задължения около цялата популярност на предаването, написа " Марица ".

 Милена от

" Сега, няколко месеца по-късно, нещата започнаха да се успокояват и да си влизат в естествения темп на всекидневието. " Фермата " ме промени, започнах да отстранявам повече време за себе си и за персоналните ми занимания. Имам нови другари в лицето на част от другите " фермери ", с които постоянно се чуваме и виждаме. С Асен фамилно вървим на ски и по СПА дестинации, а със Стоян на разходки в природата. С Дая можем да си приказваме и смеем с часове, а когато съм с Габи, времето стопира ", споделя Милена.

Спомня си и по какъв начин е минала срещата с Габи след излизането от " Фермата ", когато двете се видели по време на съревнование от ендуро шампионата в подножието на Стара планина.

" Тя имаш​е към час свободно време и взехме решение да обядваме в едно заведение. Толкова вглъбени сме били в диалога, че когато погледнахме часовниците, бяха минали 4 часа. Тя беше изпуснала награждаването си и не ни остана нищо друго, с изключение на да се посмеем, тъй като до момента не ѝ се беше случвало сходно нещо ", връща лентата обратно пловдивчанката.
 Милена от

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР