Милена Славова е известна с директността си, с това, че

...
Милена Славова е известна с директността си, с това, че
Коментари Харесай

Милена Славова взриви ефира: Жана Бергендорф е лесбийка и живее с жена!

Милена Славова е известна с директността си, с това, че не цепи басма и не угодничи, както и със свободомислието си. Това е и повода към днешна дата тя да бере доста кахъри, в това число да я съдят, тъй като, видиш ли, си споделила мнението за някои човеци на София Прайд.

Това накара рокаджийката да даде изявление, в което да изясни, че няма нищо срещу гей обществото у нас и даже има доста другари хомо, които уважава  и обича безпределно.

" Как да не обичаш една Люси Дяковска, която е неповторим човек?! Как да не обичам всички останали мъже и дами, които имат разнообразни стремежи и чувства?! Яд ме е, че изкривиха думите ми, тъй като аз не съм срещу всеки да бъде себе си, срещу съм да ми се навират в очите и очите на децата ни с пера в з@дниците ", споделя Милена.

И без да желае, хвърли адска бомба като разкри, че ето на - доста симпатизира и на Жана Бергендорф, която се напатила от мъжете и към този момент била лесбийка, имала връзка с жена.

Славова изясни, че Жана освен обича жена, само че и двете живеят под общ покрив от няколко месеца. Как ще бъде признато това от самата Бергендорф, не е ясно, тъй като тя от дълго време се пробва да държи в загадка персоналния си живот. Особено след свадите с дрогата и пиянството, които я бяха създали на руина.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР