Милена Шаркова направи дебют на новото си жилище в кулинарния

...
Милена Шаркова направи дебют на новото си жилище в кулинарния
Коментари Харесай

Късметът я споходи: Ето го внушителния дом на Милена Шаркова

Милена Шаркова направи дебют на новото си жилище в кулинарния формат „ Черешката на тортата ”. Тя сподели първокласния си дом, който по-скоро наподобява на дворец и посрещна компанията там.

Това, което не видяхме в ефира на шоуто е, че в дома на фамилията, който е на 5 етажа има и специфична винарна. От  която госпожата почерпи гостите си единствено с изискани български маркови виновност.

В първокласния парцел Милена Шаркова се шири с порасналата си дъщеря Теа, която е плод на връзката й  с умрелия й мъж Емил. И с новата й тръпка Лъчезар Петров. Който е считан за много състоятелен предприемач и притежател на една от най-известната компания у нас, занимаваща с разчистване.

Можем да забележим на една от витрините в хола буквите на Милена и Лъчезар.Изписани със златни букви.

Освен хубостта на дома си Шарковаа се похвали и с наследницата си, която й оказва помощ в кухнята. Теа към този момент има тапия за актриса.

А Милена призна, че двете са доста разнообразни по темперамент: „ Аз обръщам повече внимание на детайла, до момента в който щерка ми е по-артистична! ”, сподели гордо сподели майката, която след нещастието с първия си брачен партньор най-накрая откри своя кей на мира.

Автор: Телеграф

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР